Tehnologia de injectare

Producem piese injectate, elemente pentru amortizare, membrane și garnituri din toate tipurile de elastomeri, în special din silicon lichid (LSR-Liquid Silicone Rubber).

Garnituri și piese injectate:

Aplicațiile speciale de etanșare necesită soluții speciale. Producem garnituri pentru aplicații specifice, proiectate conform aplicaților speciale ale clienților. Folosim utilaje de injectare moderne utilizând cele mai recente tehnologii care țintesc eliminarea rebuturilor, bavurilor și a reprelucrării ulterioare. Oferim adițional servicii precum tratamente termice, acoperiri de suprafață și verificare de control 100%.

Piesele injectate sau garniturile se produc în mod automatizat folosind mașini de injectare în serii de producție de cantități de la medii la foarte mari. Eliberara pieselor în mod automat din matriță după deschiderea acesteia se face fie prin sisteme de perie sau ejectare, fie prin alte sisteme de extragere care eliberează piesele în recipiente speciale prevăzute pentru transport automat. Un exemplu tipic de producție automatizată de acest fel este producția de bile amortizoare în serii mari de producție (de ordinul a milioane de bucăți), utilizând matrițe cu 128 de cuiburi.

Seals
Injection moulding technology