Impressum

Informații furnizate conform Sec. 5 Legea germană Telemedia (TMG):

R.Elastec RO S.R.L.
Strada Parcului nr. 15
505600 Săcele

Reprezentat de:

Administratori:
Jan Beutnagel
Daniel Komenda
Manfred Braun

Contact:

Telefon: +40 722362662
Email: office-ro@ret-gmbh.de

Date înregistrare:

Registrul Comerțului Brașov.
Număr de înregistrare: J08/69/2017

TVA:

Număr de identificare TVA:
RO 36926186

Responsabili de conținut acc. to Sec. 55, para. 2 German Federal Broadcasting Agreement (RstV):

Jan Beutnagel
R.E.T. GmbH
Aspenhaustraße 15
Industriegebiet Mark-West
D- 72770 Reutlingen

Soluționarea litigiilor

Comisia Europeană oferă o platformă pentru soluționarea litigiior online (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
E-mailul nostru se poate găsi în impressum.

 

Nu participăm la soluționarea litigiilor online la comisiile de arbitraj pentru consumatori.

Răspunderea pentru conținut

În calitate de furnizori de servicii, suntem responsabili pentru conținutul propriu al acestor site-uri conform Sec. 7, paragraful 1 Actul german Telemedia (TMG). Cu toate acestea, potrivit Sec. 8 - 10 germană Legea Telemedia (TMG), furnizorii de servicii nu sunt obligați să monitorizeze permanent trimiterea sau stocarea informațiilor sau pentru a căuta dovezi care indică ilegalitatea activitațiilor.

Obligațiile legale privind eliminarea informațiilor sau blocarea accesului la informație rămân de necontestat. În acest caz, răspunderea devine posibilă numai din momentul luării la cunoștință despre încălcarea specifică a legii. Conținutul ilegal va fi eliminat imediat în momentul în care luăm la cunoștință despre acest lucru.

Răspundere pentru linkuri

Oferta noastră include link-uri către site-uri web terțe. Nu avem nicio influență asupra conținutul acestor site-uri web, prin urmare, nu putem garanta pentru conținutul respectiv. Furnizorii sau administratorii site-urilor web din linkuri sunt întotdeauna responsabili pentru propriile conținuturi.

Site-urile din linkuri au fost verificate pentru eventuale încălcări ale legii la momentul stabilii conexiunii. Conținutul ilegal nu a fost detectat la momentul conexiunii. Nu se poate impune o monitorizare permanentă a conținutului site-urilor web conectate fără indicii rezonabile că a existat o încălcare a legii. Link-urile ilegale vor fi înlăturate imediat în momentul în care vom lua cunoștință despre ele.

Drepturi de autor

Conținutul și compilările publicate pe aceste site-uri de către furnizori sunt supuse legilor în vigoare privind drepturile de autor. Reproducerea, editarea, distribuțiea, precum și utilizarea oricăror materiale în afara domeniului de aplicare a legii drepturilor de autor necesită o autorizație scrisă a autorului. Descărcările și copiile acestor site-uri web sunt permise doar pentru utilizare privată.
Utilizarea comercială a conținutului nostru fără permisiunea autorului este interzisă.

Legile privind drepturile de autor ale terților sunt respectate atât timp cât conținutul de pe aceste site-uri web nu provine de la furnizor. Contribuțiile terților pe acest site sunt indicate ca atare. Cu toate acestea, dacă observați încălcări ale dreptului de autor, vă rugăm să ne informați. Astfel de conținuturi vor fi eliminate imediat.